(FOTO) Smrtna nesreča na cesti med Jeprco in Medvodami: Z avtom zapeljal pred tovornjak

čk
06.04.2021 16:14
V čelnem trčenju je umrl voznik osebnega avtomobila
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Trčenje je bilo usodno za 42-letnega voznika. 
Primož Knez/Dnevnik

Policisti so bili danes okoli 9. ure obveščeni, da se je na cesti med Jeprco in Medvodami zgodila prometna nesreča, v kateri so bili udeleženi vozniki dveh osebnih in tovornega vozila. Po do sedaj zbranih obvestilih je 42- letni voznik osebnega vozila, ki je vozil v smeri Medvod, zapeljal na nasprotno stran ceste in čelno trčil v tovorno vozilo, ki ga je nasproti pravilno pripeljal 36-letni voznik. V odpadle dele vozil je po nesreči trčila še 55-letna voznica osebnega vozila.

Trije vozila so bila udeležena v nesreči. 
Policija

Voznica in voznik tovornjaka v nesreči nista bila poškodovana. 42-letni voznik se je v nesreči tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče umrl. Policisti so opravili ogled, o vseh ugotovitvah glede okoliščin prometne nesreče pa bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Cesta Kranj – Medvode je bila zaradi ogleda kraja in odpravljanja posledic nesreče zaprta do 13.20, obvoz je bil urejen po vzporednih lokalnih cestah. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta