(FOTO) V Mariboru žena zabodla moža, umrl je med lastnim prevozom v bolnišnico

Vesna Lovrec Vesna Lovrec
30.05.2022 10:00

Kriminalisti preiskujejo uboj, ki se je sinoči zgodil v Mariboru, na desnem bregu reke Drave, v naselju Studenci.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Ni se še polegla vest o poskusu uboja, ki se je včeraj popoldan zgodil v Kopru, in že je neuradno udarila novica, da se je sinoči krvavi zločin zgodil tudi v Mariboru, na desnem bregu reke Drave. Ura je bila okoli 22.00, ko sta se v pritličju stanovanjske hiše hudo sprla mož in žena, ki imata enega predšolskega otroka, bila pa naj bi tudi v pričakovanju.

Po naših podatkih je noseča Anja R., stara 31 let, med prepirom pograbila nož in z njim zabodla 36-letnega Luzlima B. Ranila ga je v prsni koš, a je možakar še zmogel zbrati toliko moči, da je sedel v avto, a žal do Univerzitetnega kliničnega centra Maribor ni zmogel pripeljati. Zaradi izredno hudih poškodb je omagal na poti, se z avtomobilom še zaletel in umrl v vozilu. 

Andrej Petelinšek

Policisti in kriminalisti so zavarovali prizorišče zločina in sinoči odvzeli prostost 31-letnici. Odpeljali so jo v pridržanje. Po naših podatkih preiskava poteka v smer kaznivega dejanja uboja, za kar je predpisana kazen od 5 do 15 let zapora. Za podrobnosti dogajanja smo se obrnili tudi na Policijsko upravo Maribor in tamkajšnja predstavnica za stike z javnostmi Anita Kovačič Čelofiga je razkrila, da so bili policisti najprej obveščeni o prometni nesreči. "Vozilo so policisti našli v bližini kraja kaznivega dejanja, na Studencih, v njem pa 36-letnika, ki ni več kazal znakov življenja," je razložila. 

Tragedija se je zgodila v Valvasorjevi ulici v Mariboru.
Andrej Petelinsek

V bližni, kjer se je Luzlim B. zaletel z vozilom, so policisti izsledili tudi osumljeno uboja in jo aretirali. Na posledice aretacije in preiskave danes opominja samo še delček policijskega traku na Studencih. 

Vesna Lovrec

Bili smo na kraju in poizvedovali, kaj bi lahko bil motiv prepira, a sosedje, s katerimi smo govorili do sedaj, odgovora niso poznali. Novica o smrti soseda jih je presenetila, saj za nesoglasja med zakoncema ni vedel nihče. "Bolj kot med sabo sta se prepirala s sosedi, zaradi nerešenih razmerij z etažno lastnino in uporabo sicer občinskega zemljišča," so povedali.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta