Je umrl zaradi dekleta? Tukaj so podrobnosti v Španiji ubitega Srba, za katerim je bila razpisana tudi tiralica

STA, M.R.
16.08.2024 14:44

Beograjčan Saša Momčilović, za katerim je bila razpisana Interpolova tiralica, je bil ubit v luksuzni vili v Španiji.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Španska policija morilca še išče.
Reuters

Preiskava umora 36-letnega Saša Momčilovića v luksuzni vili v bližini Marbelle gre v dve smeri. Ubit je bil 12. avgusta ob 20.55. Glede na prvi scenarij naj bi se med zabavo v vili zaradi dekleta sprli dve skupini mladih, pri tem pa naj bi v enem trenutku eden izmed udeležencev izvlekel pištolo in Momčilovića ustrelil v hrbet. 

Preiskovalci pa tudi preverjajo, ali sta se med zabavo sprla Momčilović in nek njegov prijatelj iz Budve. Šlo naj bi za spor zaradi dolga. Spor naj bi se stopnjeval in eden izmed udeležencev naj bi streljal. 

Srbija je za Momčilovićem razpisala tiralico zaradi suma, da je bil član organizirane kriminalne združbe, ki je tihotapila kokain. Nanj naj bi streljali v vili, kjer so pripravili skrito zabavo. Policijo so poklicali sosedje, ki so slišali strele, policisti pa so na kraju našli moškega, ki je ležal v krvi. Dve osebi sta bili lažje poškodovani, poroča srbski Blic. 

Umorjeni je imel pri sebi ponarejene belgijske dokumente, preiskovalci pa so kmalu ugotovili, da gre za srbskega državljana, za katerim je bila razpisana tiralica. Španska policija morilca še išče.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta