Kljub ukrepu prepovedi približevanja prišel na dom partnerke in jo poskušal umoriti. Ženska je v bolnišnici umrla

Gr.G.
08.05.2022 10:06

Policista sta ob prihodu na kraj osumljenemu odvzela prostost, hudo poškodovano 33-letnico pa začela oživljati in ji nudila prvo pomoč do prihoda reševalcev.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Splošna bolnišnica Slovenj Gradec.
Jasmina Detela

Včeraj, nekaj po 21. uri, so bili koroški policisti obveščeni, da je prišlo do poskusa umora. 38-letni moški je, kljub veljavnemu ukrepu prepovedi približevanja do 33-letne partnerke, prišel na njen dom in jo poskušal umoriti.

Policista sta ob prihodu na kraj osumljenemu odvzela prostost, hudo poškodovano 33-letnico pa sta začela oživljati in ji nudila prvo pomoč do prihoda reševalcev, so sporočili s PU Celje. Ogleda kraja dejanja sta se udeležili tudi preiskovalna sodnica in državna tožilka.

Hudo poškodovano žensko so z reševalnim vozilom odpeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec, kjer je danes zjutraj umrla.

Po zbranih obvestilih bodo policisti 38-letnega moškega kazensko ovadili in ga zaradi suma storitve kaznivega dejanja umora privedli pred preiskovalnega sodnika. Več podatkov bodo policisti sporočili v naslednjih dneh.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta