Oče trojnega morilca pravi, da sina ne bo pokopal, to prepušča njegovim zločinskim prijateljem

D.Ži
16.08.2023 09:26

Oče Nermina Sulejmanovića trdi, da je svojega sina komaj poznal in da je tudi do njega bil nasilen.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Fikret Sulejmanović, oče trojnega morilca iz Gradačca Nermina Sulejmanovića, je dejal, da se sina, ki je pred petimi dnevi ubil tri ljudi, sramuje. Potrdil je informacijo, da družina ne želi prevzeti Sulejmanovićevega trupla, ki je že pet dni v Spominskem centru v Tuzli. Na vprašanje, kdo bo pokopal morilca, oče pravi, da to zagotovo ne bo on.

"Nikogar iz družine ni, da bi ga pokopal, njegovi zločinski prijatelji so to uredili in celo organizirali. To, kar je naredil, ne more narediti nihče normalen, samo zločinec. Nekaj ​​mu je šinilo v glavo, ko je to naredil," je po pisanju Blica dejal morilčev oče.

"Sem in nisem Nerminov oče. Vse ste videli in slišali. Odpovedal sem se mu pred 20 leti, ko me je začel tepsti. Vseeno je, četudi je najhujši, moj otrok. Vse življenje je po zaporih zaradi drugih kriminalcev, zaradi raznih kaznivih dejanj. Kadarkoli sem z njim kaj poskušal, se je vedno hotel stepsti z mano in me tepel, da sem obupal nad njim," pravi Fikret Sulejmanović. Dodaja, da je bil Nermin že od malih nog nasilnež.

"Že od malih nog je bil eksploziven, nikoli nisi vedel, kaj bo naredil. Že ko je bil v petem ali šestem razredu, se je bil pripravljen pomeriti tudi z mano. Bil je Al Capone od rojstva in potem zašel v slabo družbo," pravi. Meni, da je bil njegov sin manipulativen.

"Imel je svoje ljudi, blizu sebe, ki so ga poznali, jaz mu nikoli nisem bil blizu. Če bi ga srečal, ne da bi o njem kaj vedel, bi pomislil, da Nermin ni slab človek. Bil je zelo eksploziven in srčen, hitro je izgubil glavo," pravi.

Nermin Sulejmanović, ki je zagrešil trojni umor, začenši s partnerico Nizamo Hećimović, je v preteklosti že bil ovaden zaradi nasilja v družini. Umor je zagrešil pred vikendom v Sibovcu pri Gradačcu.

Po tem, ko je pretepel in ubil svojo partnerico, je ubil še dve osebi, očeta in sina, turška državljana Cengiza in Denisa Onderja. V morilskem pohodu je bila ranjena tudi mati in žena umorjenih, ki se za življenje bori v bolnišnici v Tuzli.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta