Opita tožilka: Vodja je napovedal ukrepanje

ABE
28.02.2019 13:35

Primer v prometu vinjene murskosoboške tožilke še brez epiloga. Pred šestimi leti močno opit med vožnjo že en murskosoboški tožilec, ki pa je danes odvetnik. Na vrhovnem državnem tožilstvu poudarjajo, da ne tolerirajo vožnje pod vplivom alkohola čez zakonsko dovoljene meje, tudi če je zunaj službenega časa.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Murskosoboško tožilstvo je zaradi vožnje v opitem stanje ene od uslužbenk vzbudilo zanimanje javnosti.
Nataša Juhnov

O usodi okrožne državne tožilke Anice Šoštarič, ki so jo, kot smo razkrili prvi, po naših podatkih pred dnevi krepko opito med vožnjo, sicer izven službenega časa – alkotest ji je menda nameril kar štirikrat večjo količino alkohola, kot je dovoljeno –, v Murski Soboti ustavili policisti, bo več znano v prihodnjih dneh. Policisti, ki zaradi varstva osebnih podatkov niso potrdili, da so ustavili murskosoboško tožilko, so udeleženki v prometu že izrekli globo v višini 1200 evrov in 18 kazenskih točk, kar pomeni odvzem vozniškega dovoljenja.

Drago Farič, vodja murskosoboškega okrožnega tožilstva, je napovedal ukrepanje proti tožilki, ki so jo policisti ujeli opito v prometu. 
Nataša Juhnov
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta