Po petih letih vesela in spodbudna novica o Michaelu Schumacherju

A.L.
17.12.2018 12:40

Kot kaže, se Schumacherju stanje izboljšuje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Mineva pet let, odkar se je v Maribelu v francoskih Alpah hudo ponesrečil nekdanji voznik formule 1 Michael Schumacher. Takrat je Nemec hudo padel zunaj smučarske proge in si hudo poškodoval glavo. Operirali so ga v Grenoblu, nato pa ga brez velikega medijskega pompa premestili v domačo oskrbo, kjer se še vedno zdravi.
Točne informacije o njegovem zdravstvenem stanju so vsa leta zavite v tančico skrivnosti, a jasno je, da je bilo njegovo stanje tako hudo, da je bil prikovan na posteljo. Sedaj pa tuji mediji poročajo, da se je stanje Schumacherja nekoliko izboljšalo, angleški Daily Mail piše, da zvezdnik Formule 1 ni več prikovan na posteljo, prav tako naj ne bi bil več bil priključen na naprave. Njegovo zdravstveno stanje naj bi napredovalo do te mere, da zanj vsakodnevno skrbijo negovalci, za katere njegova družina tedensko odšteje okoli 55 tisoč evrov.

Reuters
EPA
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta