Policisti že več kot en mesec iščejo pogrešano 25-letnico

M.R.
15.01.2020 15:14

Policija še vedno išče 25-letno Karin Furlan iz Nove Gorice, ki je bila nazadnje opažena 11. decembra lani okoli 14. ure v svojem stanovanju. Nato pa so se za njo izgubile vse sledi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pogrešana Karin Furlan
Pu Nova Gorica

O njenem izginotju je bila policija obveščena dan pozneje, kljub številnim aktivnostim, ki so sledila v zvezi z njenim izginotjem, pa je še vedno niso našli. 
Visoka je okoli 175 centimetrov, ima temne oči in temnorjave daljše lase. Nazadnje je bila oblečena v črno majico in turkizno zeleno srednje dolgo krilo. Obute je imela črne čevlje. 
Vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešani, policija ponovno naproša, da o tem obvestijo Policijsko postajo Nova gorica na telefon 05 303 44 00 ali na elektronski naslov pp_nova_gorica.pung@policija.si. Lahko se zglasijo tudi na najbližji policijski postaji, ali pa pokličejo interventno številko 113 oziroma anonimni telefon policije 080 1200.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta