Sedmerica posilila 13-letnico, njenega fanta pa prisilila, da je vse skupaj opazoval

M.R.
05.02.2024 15:56

V stranišču v Vili Bellini v Catanii na Sicliji je tik pred novim letom sedem moških sodelovalo v posilstvu 13-letnice, njenega fanta pa so prislili, da je vse skupaj gledal.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Vhod v Vilo Bellini v Catanii na Sicliji, kjer se je zgodlo posilstvo.
EPA

Dva izmed sedmerice sta jo posiljevala, ostali pa so opazovali in držali njenega fanta. "Rotim vas, rotim vas, ne me poškodovati, izpustite me," je žrtev prosila storilce, ko so jo posiljevali. Vse skupaj se je dogajalo 30. januarja. 

Mediji poročajo, da je policija pred žrtev postavila sedem osumljenih, vsi naj bi bili egiptovskega porekla. Prepoznala je dva storilca, eden izmed njiju je tudi posiljevalec, poroča italijanska agencija Ansa. 

Sama v obraz niti ni videla vseh storilcev, jih je pa njen 17-letni fant, ki je tudi potrdil, da sta bila oba, ki ju je prepoznala žrtev, na kraju zločina, poleg tega je on prepoznal še ostalih pet storilcev.

13-letnica, ki se po besedah tožilca vede zelo odraslo, je dejala, da si želi pravice za vse, a da ne želi po krivem obtoževati nikogar.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta