V družinski hiši v Pulju našli dve trupli. Sumijo, da je moškega in žensko ubil njun sin

Va
14.01.2022 20:14
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

V Argonavtski ulici v mirnem naselju družinskih hiš Gregovica v Pulju na Hrvaškem je policija v petek popoldne našla dve trupli.

Glas Istre je poročal, da je na policijo okrog 16. ure prišel 30-letni Vedran B. in se samoprijavil. Časnik poroča, da sta mrtva njegova starša, oče je bil dolgo med vodilnimi v ladjedelnici Uljanik. Jutarnji list je objavil, da naj bi bila mrtve starše našla njuna hči, ki drugače kot sin ni več živela na tem naslovu.   

Ni znano, kaj se je dogajalo za zidovi hiše pred zločinom. Motiv za dvojni uboj še ni znan niti natančen čas zločina. Ni izključeno, da se je zgodil že sinoči. Osumljenec naj bi bil že od prej znan policiji, a ne po nasilnih kaznivih dejanjih. Sosedje so ga videvali na kolesu in naj bi bil vedno "malo čuden"

Policisti in drugi preiskovalci so še na kraju kaznivega dejanja. Tiskovna predstavnica policije je novinarjem povedala, da je šlo za nasilno smrt, "oseba, ki se jo povezuje s tem dejanjem, pa je pridržana".   

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta