V Šiški streljanje, iz stanovanja so leteli predmeti. Posredovala tudi pogajalec in specialna enota policije

ČK
16.01.2022 19:58
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

V nedeljo okoli 14. ure so bili policisti obveščeni, da iz enega od stanovanj na območju Šiške v Ljubljani nekdo meče predmete.

Ob prihodu so ugotovili, da sta v stanovanju dve osebi. Ena je začela groziti policistom in stanovanja ni želela zapustiti. Zaradi resnih sumov ogrožanja so posredovale tudi druge enote in specialna enota policije.

Ena oseba je nato le sama prišla iz stanovanja, druga pa ne. Še več, nadaljevala je z grožnjami in celo streljala skozi okno z orožjem na zrak, tako imenovanim airsoftom.

Po posredovanju pogajalca je tudi ta oseba prišla iz stanovanja in jo je policija prijela.

Po prvih podatkih ni bil nihče poškodovan. Zaradi nepojasnjenega psihičnega stanja pa so eno osebo predali v nadaljnjo oskrbo zdravstvenemu osebju in ostaja na zdravljenju.

Policisti PU Ljubljana nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivih dejanj povzročitve splošne nevarnosti in preprečitve uradnega dejanja uradni osebi. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta