(VIDEO) "To je bil grozovit udarec." Povzročila je prometno nesrečo in trdila, da je spila le pol piva. Izkazalo se je ...

A.L.
04.01.2022 11:37
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

"To je bil grozovit udarec, prebila je dvojno steno in pred seboj odrinila težko vozilo. Vozila naj bi vsaj 80 kilometrov na uro. Bili smo zelo blizu, to je čudež, da smo sploh živi," je o ponedeljkovi nesreči v Zagrebu za 24sata povedala bralka. 

Povzročiteljica nesreče, ki je bila lažje poškodovana, je povedala, da naj bi spila le polovico piva, omenjala je tudi nizek krvni tlak. Izkazalo se je, da je za volan sedla močno pod vplivom alkohola, kar so potrdili tudi policisti.

Vozačica koja je probila armirani zid i odgurala terenac napuhala dva promila: 'Rekla je da je popila pola pive'

Vozačica koja je probila armirani zid i odgurala terenac napuhala dva promila: 'Rekla je da je popila pola pive'  Više na: https://bit.ly/3sQ08Y2

Objavil/a 24sata dne Torek, 04. januar 2022

Očividci so povedali, da je ob nesreči počilo, kot bi nekdo vrgel bombo. "Avto je bil na strehi, potegnili so jo ven," je opisovala očividka.

Na zagrebški policiji so za 24sata potrdili, da je imela 56-letna voznica, ki je povzročila nesrečo, v krvi kar 1,97 promila alkohola. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta