(VIDEO) Zakaj je mati male Danke z otrokoma sploh odšla na zapuščeni vikend in kaj skriva njen mobilni telefon?

Va
30.03.2024 09:49

V Srbiji že peti dan iščejo deklico, za katero se je izgubila vsaka sled.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pogrešana Danka Ilić 
MUP Srbije

Tudi peti dan od izginotja se ne ve, kje je Danka Ilić iz Bora v Srbiji. Deklico pogrešajo od torka, ko je z mamo in starejšim bratom odšla v okolico Bora, kjer ima družina Ilić vikend, ki je že leta zapuščen, a naj bi zdaj reševali stanovanjski problem, ker se bo zaradi noseče Dankine mame družina povečala. 

Reševalci na tleh in iz zraka ponovno pregledujejo območje, na katerem se je v torek za deklico izgubila vsaka sled.

Dekličino mamo Ivano Ilić je policija včeraj odpeljala tja, kjer je, kot trdi, izginulega otroka nazadnje videla, da bi lažje rekonstruirali, kaj se je dogajalo na usodni marčni torek. Kot je znano, mati trdi, da je šla starejšemu otroku po vodo, ko se je vrnila, pa Danke na dvorišču ni bilo več.   

Srbski mediji poročajo, da je mati tik pred izginotjem deklico večkrat fotografirala z mobitelom, a da so bila istega dne vsa sporočila in fotografije izbrisane. Preiskovalci bodo njen mobilni telefon še enkrat pregledali - zadnja je bila v stiku z deklico.

Gasilci so pripravljeni pregledati vodovodno in kanalizacijsko omrežje, zdaj ni več izključeno niti, da pregledajo Borsko jezero. 

Medtem domačini še vedno omenjajo bojazen, da je bil otok ugrabljen. V nekaj urah je iz tistih krajev mogoče priti do Bolgarije in Romunije in tudi Grčije, pravijo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta