Domači velnes: Zložljiv, kompakten in zelen

21.01.2024 07:00

Velnes doma je nekoč veljal za luksuz, danes pa je postal pomemben del našega vsakdanjega življenja, saj prispeva k boljšemu počutju in zdravju.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Gervi/Klafs

V zadnjih letih je marsikdo vlagal v domač velnes, vključno s kakovostnimi fitnes napravami, masažno kadjo, savno ali infrardečo kabino. Domači velnes danes postaja ne samo bolj kompakten in prilagodljiv manjšim prostorom, ampak tudi bolj zelen in okolju prijazen. Z inovativnimi rešitvami lahko bolj sproščeno uživamo v razkošju domačega spa prostora, hkrati pa prispevamo k zmanjšanju okoljskega odtisa. Predstavljamo vam nekaj zanimivih rešitev.

Gervi/Klafs

Zložljiva savna

Z vedno večjim trendom manjših bivalnih prostorov se ne zmanjšuje zgolj kvadratura domovanj, temveč tudi velikost domačih spa prostorov. Za manjše prostore, kakršni so v apartmajih ali majhnih stanovanjih, je zato priporočljiva zložljiva savna. Revolucionarna savna S1 iz podjetja Klafs je raztegljiva. Ko je zložena, meri vitkih 60 cm in ni globlja od običajne omare. Ko je popolnoma raztegnjena, meri 160 cm in zagotavlja dovolj prostora za sproščujoče savnanje. Edinstven model se raztegne v 20 sekundah.

Gervi/Klafs

Zelena sprostitev

Z obzirnim in spoštljivim ravnanjem z naravnimi viri lahko zagotovimo zeleno prihodnost. Strokovnjaki za savne so razvili inteligentno rešitev, ki zmanjša porabo energije za več kot 40 odstotkov. Medtem ko dvojna izolacija zagotavlja ohranjanje toplote, avtomatsko zaklepanje prezračevanja zagotavlja učinkovit pretok zraka znotraj Klafsove zelene savne (Green sauna). S takšno savno se prihrani energija brez odrekanja udobju.

Gervi/Klafs

Razvajanje v vodi brez slabe vesti

Za navdušence nad energijsko varčnimi sistemi masažnih kadi je zanimiva kolekcija Highlife iz Hot Springa, ki obljublja varčnejšo prihodnost s sistemom Energy Smart™. Zahvaljujoč energijsko učinkoviti pretočni črpalki, izjemno dobri izolaciji kadi in recikliranju toplote masažne kadi zagotavljajo maksimalno učinkovitost in udobje.

Gervi/HotSpring

Za zeleno revolucijo pa poskrbi tudi TubSonic, ultrazvočni čistilec za masažne kadi, ki je 100-odstotno ekološki in skoraj odpravlja potrebo po uporabi kemičnih čistilih in vzdrževalnih sredstev.

Gervi/TubSonic
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta