Marles vabi na ogled nove montažne hiše

J. M.
19.03.2024 05:00

V soboto, 23. marca, bo med 10. in 14. uro v novi hiši v okolici Kamnika dan odprtih vrat. Ogledali si boste lahko dom mladega para, ki je na izjemno ozki parceli uresničil svoje sanje o idealnem domu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Marlesova hiša Forever Mine v bližini Kamnika
Marles

Podjetje Marles to soboto vabi na ogled prav posebne montažne hiše iz linije Forever Mine.

Pot se za mlada lastnika ni začela enostavno. Z ozko parcelo in kompleksnimi prostorskimi izzivi sta se soočila z dejstvom, da bosta morala graditi individualno. To Marlesu ni predstavljalo izziva, saj je ena izmed njihovih rednih rešitev prav individualen pristop do lesene montažne gradnje. Hiša, ki so jo ustvarili, tako nosi pečat natančnega prilagajanja specifičnostim parcele in potrebam družine.

Prijava na ogled

Tokratni dan odprtih vrat bo posvečen vpogledu v proces individualne gradnje, kot jo narekuje linija Forever Mine, ter izpostavljanju prednosti montažne gradnje na zahtevnih parcelah. Na ogled se lahko prijavite preko obrazca TUKAJ

Na dnevu odprtih vrat bo predstavljena tudi nova ekskluzivna ponudba Marlesovih hiš na ključ in posebne ugodnosti. Več boste izvedeli tudi o subvencijah eko sklada in možnostih pridobitve nepovratnih finančnih sredstev. 

Zakaj na dan odprtih vrat

Obisk dneva odprtih vrat vam omogoča oseben ogled montažne hiše v živo, kjer lahko iz prve roke doživite trajnostno gradnjo, ki poudarja uporabo okolju prijaznih materialov in energetsko učinkovitost. Priložnost imate postaviti vprašanja lastnikom ali predstavnikom podjetja, kar omogoča boljše razumevanje procesa gradnje, uporabljenih materialov in tehničnih rešitev.

Ogled montažne hiše je več kot le vir idej, je navdihujoče doživetje, ki vam lahko pomaga oblikovati vizijo lastnega trajnostnega doma. Marlesovi dnevi odprtih vrat vključujejo srečanja s strokovnjaki, kot so arhitekti, prodajni svetovalci in inženirji, ki vam bodo s svojim znanjem in izkušnjami pomagali pri načrtovanju vašega lastnega trajnostnega doma.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta