Okrasite kuhinjo z najlepšimi družinskimi fotografijami

Ba. V.
02.09.2024 06:00

Ne le v okvirju na steni, priljubljene motive lahko uporabite tudi na koledarjih, skodelicah ali kot zaščito za steno.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pri štedilniku nas lahko spodbuja fotografija na akrilnem steklu.
Djd/cewe

Kuhinje ne imenujemo zaman srce doma. Tukaj se z jutranjo kavo in zajtrkom začne dan, ponuja nam priložnost za druženje pri skupnem kuhanju in obrokih, tudi ob zabavah s sorodniki in prijatelji se veliko časa zadržujemo v kuhinji. Zato je pomembno, da najljubši prostor v stanovanju opremimo tako, da bo vzbujal apetit in prijetne občutke. K temu prispevajo stene v toplih barvnih odtenkih, ergonomsko oblikovano pohištvo in udobni stoli. Za piko na i pa kuhinjo okrasimo s fotografijami, na katerih smo ujeli vesele skupne trenutke. 

Seveda pa ni treba, da so fotografije zgolj okras v okvirjih na stenah. Uporabimo jih lahko denimo na skodelicah, v katerih si zjutraj pripravimo kavo ali čaj, ali na koledarjih, s katerimi lažje načrtujemo teden in mesec. Zelo praktična je v kuhinji zaščita za steno iz akrilnega stekla, ki jo namestimo za štedilnikom ali pomivalnim koritom namesto običajnih keramičnih ploščic. Izberemo lahko posnetke sadja ali zelenjave, prizore iz narave ali kak šaljiv motiv, ki nas bo že zjutraj spravil v dobro voljo. Z ustreznim sistemom za pritrjevanje se steklo preprosto pritrdi na steno, enostavno očisti in tudi zamenja, ko se fotografije naveličamo.

Okrasimo lahko različne kotičke v stanovanju.
Djd/cewe

Tudi v jedilnem kotu ali ob pultu z družinskimi fotografijami ustvarimo posebno intimen ambient. Pri tem lahko kombiniramo različne formate in orientacije slik in s tem vnesemo v prostor več dinamike. Priljubljeno "razstavišče" za družinske fotografije pa so tudi vrata prosto stoječega hladilnika, ki jih marsikdo okrasi z magneti in z njimi pritrdi vse mogoče: šolske urnike, rojstnodnevne voščilnice, vstopnice za kino ali koncert. Z magnetki lahko pritrdimo fotografije ujetih trenutkov, ki jih damo izdelati v fotoservisu, ali pa s fotografijami družinskih članov okrasimo kar same magnetke. Tako se bomo počutili povezane, tudi ko se bomo redkeje videvali.

Družinske fotografije na vratih  hladilnika ustvarjajo domačno vzdušje.
Djd/cewe
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta