Prestižna oblikovalska nagrada za Bambini in CleanLine50

J. M.
10.04.2024 04:40

Serija kopalnic Geberit Bambini in pršna kanaleta CleanLine50 sta nagrajeni z nagrado iF Design Award 2024.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Kolekcija Geberit Bambnini
Geberit

Sveže prenovljena kopalniška serija Geberit Bambini se je podala v tekmo za nagrade. Serija, namenjena najmlajšim, je s svojim dizajnom navdušila žirijo. Je posebej prijazna otrokom in hkrati sodobna. Tako imajo otroci zaradi primerne višine in lastnosti enostaven dostop do WC-školjke in umivalnika. Serija kopalnic Geberit Bambini ponuja WC-školjke in umivalnike za otroke ter druge izdelke za umivanje, ki so posebej prilagojeni potrebam malčkov in otrok do 14. leta starosti. Barvni koncept ustvarja igrivo, a brezčasno vzdušje v sanitarnih prostorih. Ta serija izdelkov, ki jih je enostavno čistiti, izpolnjuje tudi zahteve negovalnega in čistilnega osebja.

Umivalniki iz serije Bambini
Geberit

Geberit CleanLine50

Pršna kanaleta CleanLine50 je bila že nagrajena z nagrado Red Dot Award in nagrado za inovacije Design Plus na sanitarnem sejmu ISH leta 2023. Sedaj je trio dopolnila nagrada iF Design Award 2024. Tuš kanaleta je navdušila v treh pogledih: s svojim dizajnom, ekološkim vidikom - CleanLine50 je izdelan iz bistveno manj kovine - in preprostostjo vgradnje.

Pršna kanaleta Clean Line 50
Geberit

Nagrada iF Design Award

Nagrada iF Design ima globoke korenine, ki segajo v leto 1953, ko je bila prvič podeljena. Danes velja za eno najprestižnejših oblikovalskih nagrad na svetu. Vsako leto se na iF Design Award prijavi več tisoč oblikovalcev, arhitektov in podjetij z vsega sveta, ki svoje načrte in izdelke predstavijo neodvisnim strokovnjakom. Pri ocenjevanju se posebna pozornost posveča ideji, oblikovanju in funkcionalnosti izdelka, pa tudi njegovi izvirnosti znotraj določenega področja. Poleg tega se upošteva tudi uporabnost in trajnost izdelkov, ki sta ključnega pomena za kakovostno oblikovanje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta