Dobrodelni piknik za Društvo Upornik in Zavod 13: Kostanj in ladjice za dober namen

mbk
21.10.2021 02:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Polovica zbranega zneska bo namenjena Društvu UP-ornik, ki ga vodi Boris Krabonja, polovica pa bo pomagala Zavodu 13, ki ga vodi Petra Greiner. Foto: Sašo BIZJAK
Sašo Bizjak

Društvo UP-ornik, Zavod 13 in podjetje Mikro+Polo vabijo na dobrodelni kostanjev piknik, ki bo v soboto, 23. oktobra, med 10. in 17. uro na parkirišču Mikro+Polo na Zagrebški cesti 22 na Teznu. "Vsaka prodana merica bo pomagala tistim v stiski narisati nasmeh na obraz. Enim zaradi tega, ker bodo mrzle dni z njihovo pomočjo lahko preživeli na toplem, drugim pa, ker jim bo ustrezna psihološka podpora pomagala prebroditi težke trenutke v življenju," so poudarili organizatorji.

Polovica zbranega zneska bo namenjena Društvu UP-ornik za tiste, ki bi sicer celo zimo zmrzovali ob hladnih radiatorjih, polovica pa bo pomagala Zavodu 13 še naprej podpirati družine z otroki s posebnimi potrebami, ki pogosto ostanejo same s svojimi stiskami, z veliko vprašanji brez pravih odgovorov. Izkupičku bo dodana še vsota, ki jo bodo v obliki darilnih točk obiskovalci spletne trgovine podjetja Mikro+Polo namenili za nakup virtualnega pečenega kostanja. Na dogodku bo Društvo Up-ornik nadaljevalo tudi dobrodelni projekt izdelovanja papirnatih ladjic v spomin žrtvam genocidov in današnjim žrtvam človeške ignorance.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta