Konec tedna sejem zimske opreme: Poleg rabljene na voljo tudi nova oprema

Zmago Gomzi Zmago Gomzi
22.11.2021 04:00

Pred novo zimsko sezono si je treba priskrbeti tudi športno opremo. Da bi ugodili tako tistim, ki kupujejo rabljeno, kot onim, ki prisegajo na novo, bo podjetje Mopa, po letu dni premora, v nakupovalnem centru Europark spet pripravilo sejem zimske športne opreme.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Na sejmih v Europarku je ponudba zimskošportne opreme za otroke vselej pestra.

Andrej Petelinšek

Že 30. sejem po vrsti bo v petek, 26., in soboto, 27. novembra, oba dneva se bo začel ob 9. uri in končal ob 21. "Kdo ve, kakšne bodo razmere in kakšni ukrepi v dneh, ko nameravamo prirediti sejem, upam, da se ne bodo bistveno zaostrili. Če bodo v veljavi sedanji, večjih težav ne bi smelo biti," upa Bojan Šušteršič, lastnik agencije Mopa, ki bo sejem priredila v sodelovanju z Europarkom in podjetjem Hervis.

"Opozarjam pa prodajalce in kupce, da bodo na sejmu morali spoštovati tedaj veljavne ukrepe v zvezi s koronavirusom. Vstop na sejemski prostor bo za prodajalce in kupce brezplačen. Prodajalcem svetujemo, da na sejem prinesejo le kakovostno opremo, ne starejše od pet let, saj zastarelih reči zaradi dobre ponudbe in ugodnih cen ni mogoče prodati," doda Šušteršič.

Sejmi so priložnost za cenejši nakup zimskošportne opreme. Foto: Andrej Petelinšek

Andrej Petelinšek

"Če se kateri od prodajalcev ne bo mogel odločiti, po kolikšni ceni naj ponudi opremo, mu bodo to brezplačno svetovali strokovnjaki na sejmu. Starši bodo opremo, ki je denimo zaradi otrokove rasti zanj premajhna, z doplačilom lahko zamenjali za večjo, ki bo otroku ustrezala. Tudi komisijska prodaja bo, na voljo bodo strokovnjaki, ki bodo ocenili vrednost ponujene prodajalčeve opreme in od njega za pomoč dobili delež od prodaje. Kupiti bo mogoče tudi novo opremo. S popustom, višjim, kot je to običajno med letom, jo bo ponujal Hervis, zagotovljen bo tudi servis smuči," našteje Šušteršič.

V sejemskih dneh bo tudi več drugih aktivnosti, povezanih z zimo in zimskimi radostmi. "Smo v razgovorih z nekaterimi zimskošportnimi središči in upravljavci zimskošportnih objektov, predvsem na štajerskem koncu, da bi na sejmu predstavili svojo ponudbo. Omogočili jim bomo tudi prodajo vozovnic s popustom za uporabo njihovih zimskošportnih zmogljivosti. Nakup bo mogoč tudi z boni. V dneh sejma se bodo predstavile še smučarske šole," je za konec nanizal Šušteršič.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta