Medicinska fakulteta zaposli dva asistenta, delo tudi za voznike tovornih avtomobilov, serviserja, telefonskega agenta in skladiščnika

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
19.03.2020 01:25

Čeprav v mnogih podjetjih zaradi epidemije koronavirusa ne delajo, smo tudi ta teden vendarle našli nekaj svežih zaposlitvenih oglasov. Poglejte, kdo in kje lahko dobi delo v Mariboru.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Medicinska fakulteta potrebuje dva asistenta

Medicinska fakulteta v Mariboru zaposli asistenta v inštitutu za biomedicinske vede in asistenta za farmakologijo. Obe zaposlitvi sta za določen in skrajšan delovni čas. Več informacij lahko dobite pri Iris Lozej na telefonski številki: 02 234 58 32 ali elektronskem naslovu: iris.lozej@um.si. Prijave za obe prosti delovni mesti je treba oddati do 23. marca, na poštni naslov ali elektronski naslov. Več o tem katere pogoje morate izpolnjevati in kaj bodo vaše delovne naloge najdete na spletni strani.

Iščejo voznike tovornih avtomobilov

Agencija za kadre Agoda išče več voznikov tovornih vozil. Med drugim tudi za trgovsko podjetje v Mariboru zaradi povečane dostave blaga v trgovine. Od kandidatov pričakujejo vozniški izpit C kategorije, z veljavno kodo 95 (zaželena je tudi E kategorija – ni pa pogoj), delovne izkušnje na enakih ali podobnih delovnih mestih so zaželene, prav tako dobra telesna pripravljenost. Z delom lahko začnete takoj, zaposlitev je za nedoločen čas, obljubljajo tudi redno in stimulativno plačilo. Za več informacij lahko pokličete na telefonsko številko: 040 776 900. Najdete pa jih tudi na spletnem portalu.

Bi bili telefonski agent?

V podjetju Avtosteklo v Mariboru zaposlijo telefonskega agenta. Sprejemali boste klice in naročila, posredovali naročila v servis, sporočali termine izvedbe naročnikom, skrbeli za optimalno stanje zalog ter pravočasno naročanje materiala in dobave, organizirali spremljanje urgentnih prevozov. Od kandidatov pričakujejo 5. raven izobrazbe (ekonomski tehnik, gimnazijski maturant, administrativni tehnik, …), tekoče znanje slovenskega in znanje angleškega jezika, vsaj 1 leto delovnih izkušenj, vozniško dovoljenje B kategorije, vešči morajo biti dela z računalnikom. Prijave z življenjepisom (CV) sprejemamo na elektronski naslov: zaposlitev@kadrovska.si, do vključno 22. 3. 2020, s pripisom za delovno mesto samostojni telefonski agent. Podrobnejše informacije tukaj.

V Palomi delo za skladiščnika

V podjetju Paloma na Sladkem Vrhu zaposlijo skladiščnika. Kandidati morajo imeti poklicno ali osnovnošolsko izobrazbo, izkušnje z upravljanjem viličarja (ni pogoj, je pa prednost), pripravljeni morajo biti delati v štirih izmenah. Zaposlitev je za določen čas, z željo po dolgoročnem sodelovanju. Obljubljajo stimulativno nagrajevanje, za delo vas bodo tudi dodatno usposobili. Če vas delo zanima, lahko prijavo pošljete do vključno 31. marca, na elektronski naslov: kariera@paloma.si. Več o podjetju najdete na spletni strani.

V Seltronu zaposlijo serviserja

V mariborskem podjetju Seltron zaposlijo serviserja ogrevalne tehnike. Pričakujejo, da imate najmanj srednješolsko izobrazbo elktro ali strojne smeri in vsaj osnovno poznavanje izdelkov in aplikacij s področja HVAC. Prednost predstavlja poznavanje enega tujega jezika. Prijavo z življenjepisom morate poslati do vključno 29. marca na elektronski naslov: kadri@seltron.si ali preko spletnega portala Optius. Več podrobnosti tukaj.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta