Miklavž na Dravskem polju: Pozor, od petka popolna zapora dela Ptujske ceste

Damijan Toplak Damijan Toplak
20.09.2023 13:07

Zaradi varne in neovirane izvedbe del na Ptujski cesti na območju občine Miklavž na Dravskem polju bo do 18. novembra popolna zapora Ptujske ceste od krožišča pri Sparu do odcepa za pokopališče Dobrava in za avtocesto

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Udeležence v prometu naprošajo za strpnost.
Damijan Toplak

Občina Miklavž na Dravskem polju obvešča, da bo od četrtka, 22. septembra, do predvidoma 18. novembra popolna zapora Ptujske ceste od križišča s Karantansko ulico (avtocestni priključek in odcep proti pokopališču Dobrava) do križišča z Ulico Zlatke Karer (krožišče pri trgovini Spar). Ob tem bodo istočasno popolne zapore posameznih priključkov občinskih cest na Ptujsko cesto - Ekartova ulica, Brezjanska ulica, Ulica ob gozdu.

Od krožišča pri Sparu do odcepa za pokopališče Dobrava bo dva meseca zaprta Ptujska cesta v Miklavžu.
Damijan Toplak

Obvoz bo za vsa vozila, razen težjih tovornih vozil s priklopnim vozilom, potekal po Karantanski ulici in stari Ptujski cesti (obe na območju Mestne občine Maribor) ter po Tezenski ulici in Ulici 19. aprila (obe na območju miklavške občine). Težja tovorna vozila s priklopnim vozilom bodo s Ptujske ceste usmerjena na avtocesto (priključek Maribor Center) vse do priključka Rogoza ter od tod na Rogoško cesto oziroma Cesto v Rogozo (deloma na območju Občine Hoče - Slivnica in Občine Miklavž na Dravskem polju).

Stanovalcem in poslovnim subjektom znotraj območja zapore bo omogočen dostop do objektov, ko pa to ne bo mogoče, bodo o tem predhodno obveščeni. Prebivalce na območju vpliva gradbišča in vse ostale udeležence v prometu naprošajo za upoštevanje prometne signalizacije ter strpnost in razumevanje v času izvajanja del.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta