Na Mariborskem in Areškem Pohorju smučarji postavili smuči v kot

Barbara Bradač Barbara Bradač
30.03.2022 17:10

Zaradi nočne odjuge in pomanjkanja snega predčasen konec zimske sezone na Pohorju

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Smučarska sezona na Mariborskem in Areškem Pohorju je končana. Zaradi nočne odjuge in posledičnega pomanjkanja snega na trasah vlečnic od včeraj na Arehu ne obratuje več nobena žičniška naprava, so danes sporočili na spletni strani Visit Pohorje. Zadnji vikend v letošnji zimski sezoni je bil predviden jutri, a so danes zjutraj sprejeli odločitev o predčasnem koncu zimske sezone po pregledu stanja smučišč. Tako je letošnja zimska sezona na Pohorju pa je tako končana. V sezoni 2021/2022 so izpeljali 110 smučarski dni, so še zapisali. 

Osem dni v aprilu gondola zaradi rednega jesenskega remonta ne bo delovala.
Sašo Bizjak

Iz Marproma sporočajo, da bodo na krožni kabinski žičnici na Mariborskem Pohorju v aprilu prišla na vrsto redna vzdrževalna dela, ki jih bodo opravili v treh terminih: od ponedeljka 4. do vključno srede 6., od ponedeljka 11. do vključno srede 13. in od torka 19. do vključno srede 20. aprila. V omenjenih dneh gondola zaradi spomladanskega remonta ne bo obratovala. Medtem bo vse ostale dni obratovala po voznem redu.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta