Osebni asistent na vašem zapestju, ki skrbi za vaše zdravje in odraža vaš stil

oglasno sporočilo oglasno sporočilo
22.11.2021 13:10

Pametne ure Samsung Galaxy Watch4 in Watch4 Classic vam sledijo na vsakem koraku. Skrbijo za vaše zdravje, kakovost vašega spanca, vam pomagajo trenirati in vas hkrati opominjajo na vse obveznosti, ki vas še čakajo. Da pa ne boste imeli občutka, da vas ves čas le nadzorujejo vam lahko predvajajo tudi prijetno glasbo, vas popeljejo skozi sproščujočo meditacijo ali kako drugače poskrbijo za sprostitev

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Pametna ura Samsung Galaxy Watch4

Samsung

Nova generacija pametnih ur Samsung Galaxy Watch4 in Samsung Galaxy Watch4 Classic prinaša kar nekaj izjemnih novosti. Ena takšnih je Samsung BioActive Sensor, ki vam omogoča, da enostavno kjerkoli ali kadarkoli izmerite svoj odstotek telesne maščobe, skeletne mišice, vodo v telesu in še več. Hkrati pa meri tudi vaš EKG in krvni tlak v realnem času. Ob vsem tem vam prinaša še popolnoma personaliziran pristop do spremljanja dnevnih fizičnih akrtivnosti ter vnosa kalorij in vode v telo, temeljito pa boste obveščeni tudi o svojih rezultatih. Več kot vemo o sebi boljša različica sebe lahko postanemo.

Pametna ura Samsung Galaxy Watch4

Samsung

Ko smo v najboljši kondiciji smo tudi najbolj učinkoviti. Na poti do odličnega zdravja je poleg redne telesne aktivnosti pomembno tudi kakovostno spanje in tudi tu nam priskoči na pomoč pametna ura Samsung Galaxy Watch4 ali Samsung Galaxy Watch4 Classic saj omogoča holistično analizo spanca z napredno tehnologijo Sleep Scores. Sledenje spanju zazna in analizira stopnje spanja med vašim počitkom, omogoča preverjanje stopnje kisika v krvi in vzorce smrčanja (ne trdimo, da smrčite). Veliko ljudi je prepričanih, da mirno prespi vso noč, a temu ni tako. Pametna ura vam bo v analizi pokazala kje in zakaj se motite, ter z rezultati namignila, kako spanje lahko izboljšate.

Sveža družina pametnih ur Samsung Galaxy Watch 4 v 4 barvah, črna, roza, rožnato-zlata in roza. 

Samsung

Naspani in v dobri kondiciji se lahko lotimo vsakodnevnih opravil, a tempo, ki ga narekuje današnje življenje je lahko včasih izziv. Žonglirati med delovnimi obveznostmi, družino in časom za oddih je včasih izredno težko in osebni asistent bi nam včasih prišel še kako prav. Tudi če si ne boste omislili takšnega iz mesa in krvi, vam ob strani vedno stoji pametna ura. Gre za prvo generacijo ur, ki podpirajo Wear OS platformo. Ta omogoča brezhibno povezavo s Samsung Galaxy napravami. tako lahko vse aplikacije nazdorujete kar s svoje ure. Med jutranjo rutino opravite klic, ob pitju kavice pa preglejte opomnike in niti telefona vam ni treba prijeti v roko.

Samsung pametne naprave: Galaxy Z Fold3 5g v barvni različici phantom črna, ura Galaxy Watch4 Classic v črni izvedbi in slušalke Galaxy Buds2 v grafitni barvi. 

Samsung

Pri vseh tehnoloških inovacijah pa Samsung ni pozabil na vse ljubitelje lepega dizajna. Samsung Galaxy Watch4 Classic je tako kot pove že njeno ime, klasika, čudovita večna klasika. Njen rotirajoči pogled obrača več kot le poglede. Zaslon je živahen, izpopolnjena oblika ure pa vašemu zapestju omogoča prefinjenost.

Samsung Galaxy Watch4 pa svojemu stilu ali le dnevnemu počutju odslej lahko prilagodite ne le z izbiro paščka pač pa lahko poljubno menjavate tudi številčnice. Izbirate med analognimi in digitalnimi številčnicami z raznovrstnimi ozadji, fonti in barvami, ki se ujemajo z vašim okusom, počutjem ali priložnostjo.

Kolekcija pametnih ur Samsung Galaxy Watch 4 classic v črni in srebrni izvedbi. 

Samsung
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.