Starši, pozor, zaradi poplav spremenjeni prihodi in odhodi otrok na letovanju ZPM v Poreču

Jasmina Cehnar Jasmina Cehnar
04.08.2023 12:56

V Zvezi prijateljev mladine Maribor zaradi izrednih razmer na cesti opozarjajo, da bodo avtobusi z otroci domov prispeli z zamudo, jutri pa nova izmena tudi krenila kasneje

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tako so se otroci leta 2020 odpravljali na letovanje v Poroč. Fotografija je simbolična. 
Sašo Bizjak

Zveza prijateljev mladine Maribor staršem, katerih otroci so v četrti oziroma peti izmeni letovanj v Vzgojno izobraževalnem in rekreacijskem centru (VIRC) Poreč, sporočajo, da zaradi kriznih razmer na cesti spremenijo potovalne načrte. "Ker so zaprte glavne in stranske ceste na vseh avtobusno dostopnih relacijah od Vranskega proti Mariboru, zaprte pa so tudi že Trojane in predvidoma tudi Kamnik smo se odločili, da avtobuse, ki so trenutno v okolici Ljubljane usmerimo proti Brežicam in preko Zagreba v Maribor. Takšna pot bo zanesljivo prinesla več ko enourno zamudo s prihodom v Maribor, kaj več pa v tem trenutku ne moremo napovedati. Prosimo spremljajte naša obvestila na facebooku, spletni strani in medijih," obveščajo.

Napovedujejo, da bo peta izmena odpotovala danes iz Maribora v Poreč preko Zagreba. Odhod iz Maribora bo zamaknjen vsaj na 15.30, saj se otroci vračajo z istimi avtobusi, ki pripotujejo iz Poreča. Natančnejšo objavo o odhodu bodo sporočili po 14.00 uri.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta