V Maribor se po dveh letih vrača dobrodelna tekaška prireditev Run4Motion: Na voljo več različnih tras in tekov

ISE
25.05.2022 02:00

Prireditev bo v nedeljo, 29. maja, od 8.30 dalje. Tekači se lahko podajo na 21-kilometrski polmaraton Zavarovalnice Sava, tek Nove KBM Najdaljša desetka (13 kilometrov) in petkilometrski Večerov tek. Pa tudi na krajše trase za otroke ter tek s kužki canicross

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Dobrodelna tekaška prireditev Run4Motion se v Maribor vrača po dveh letih premora. 
Sašo Bizjak

Zdrava zabava in Porsche Maribor po dveh letih premora ponovno vračata v Maribor dobrodelno tekaško prireditev Run4Motion. Prireditev bo v nedeljo, 29. maja, od 8.30 dalje, tekačem pa bo na voljo več različnih tras in tekov - 21-kilometrski polmaraton Zavarovalnice Sava, tek Nove KBM Najdaljša desetka (13 kilometrov) in petkilometrski Večerov tek. Prijavnina za te tri teke je 25 evrov, tri evre od startnine bodo organizatorji donirali Društvu za zaščito živali. Poleg tega pripravljajo tudi krajše trase za otroke ter tek s kužki canicross, za katere prijavnine ni. Start in cilj bosta na Ptujski cesti ob Porscheju Ptujska. Več informacij najdete na spletni strani www.run4motion.com.

"Veseli smo, da lahko prireditev končno ponovno pripravimo množično v živo. Lanski virtualni tek je bil sicer izjemno uspešen, a nič ne more nadomestiti športnega duha, ko te po trasi ponese množica," je povedal Boštjan Pepevnik, direktor Porscheja Maribor. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta