Večer za zmage: V petek bodo v dvorani Tabor šampioni

MBK
30.11.2022 12:10

V petek bodo v Mariboru borbe, ki bodo imele tudi dobrodelno noto

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Kar osem dvobojev se bo v petek odvilo v dvorani Tabor. 
Marko Vanovšek

V petek, 2. decembra, bo dvorana Tabor v znamenju pestrega športnega dogajanja in dobrodelnosti. Odvilo se bo osem borb, štiri bodo na tatamiju in štiri v ringu. Osrednja borba večera bo med Slovencem Žigo Pečnikom in Italijanom Alessiem Zelonijem za naslov svetovnega prvaka v kikboksu K1 Wako pro. Uradno tehtanje bo dan prej ob 17. uri v Europarku.

Vstop v dvorano bo brezplačen, od 17. ure naprej bodo lahko obiskovalci z nakupom dobrodelnih spominskih kartic podprli dogodek. Izkupiček bo namenjen fundaciji Miroslava Cerarja, ki deluje v sklopu Olimpijskega komiteja Slovenije. S tem se bo podprla športna pot mladih športnikov iz socialno ogroženih družin. Fundacijo je mogoče podpreti tudi z nakazilom na TRR (031001003083211, Fundacija Miroslava Cerarja, Ameriška ulica 2, 1000 Ljubljana, zadeva: Večer za zmage). Možno se bo tudi fotografirati z vrhunskimi slovenskimi športniki, tam bodo Janja Garnbret, Dejan Zavec, Miroslav Cerar, Kristjan Čeh, Marcos Tavares, Benjamin Savšek in Tomaž Barada, ki je tudi pobudnik in organizator dogodka. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta