(VIDEO) Javno soočenje Arsenoviča in Kanglerja: Gibanje Svoboda objavilo, da podpira dosedanjega župana

MBK
30.11.2022 10:05

Po soočenju v pohorski gondoli sta Večer in Radio Maribor v sredo popoldne v Sodnem stolpu še zadnjič pred volilno nedeljo soočila oba mariborska županska kandidata.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Igor Napast

Saša Arsenovič kandidira s podpisi volivcev, Franc Kangler je kandidat Liste Franca Kanglerja - NLS). Soočenje sta vodila novinar Večera Igor Selan in novinar Radia Maribor Bratko Zavrnik. V tandemu sta pretendenta za županski stolček preizprašala o tem, kako Maribor vidita v prihodnosti, s kom bosta sestavila mestno koalicijo, kako sta financirala kampanjo, kako bosta v mesto pripeljala nove investitorje in v njem zadržala mlade …

Tik pred začetkom ...
Igor Napast
Gregor Grosman

Soočenje v Sodnem stolpu je bilo odprto za javnost. Spremljati ga je mogoče tudi v neposrednem prenosu na Večerovi spletni strani in facebook profilu ter na Radiu Maribor.

Kako je bilo na zadnjem soočenju v pohorski gondoli, ki je potekalo brez novinarskih vprašanj ali posredovanj, si lahko ogledate v spodnjih videih. Dogovor je bil, da na poti navzgor vprašanja postavlja Arsenovič, na poti navzdol pa Kangler.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta