Začetek predprodaje smučarskih vozovnic za prihodnjo sezono na Pohorju

Igor Selan Igor Selan
20.03.2024 13:28

Prva predprodaja smučarskih vozovnic se bo začela to soboto in bo trajala do nedelje, 7. aprila.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
V prvi predprodaji bo letos naprodaj tudi vozovnica Pohorka, prav tako bo po znižanih cenah mogoče kupiti tudi letno vozovnico XL, ki zagotavlja neomejeno uporabo vseh naprav, smučišča in kolesarskega parka.
Andrej Petelinšek

Po koncu zimske sezone na Mariborskem Pohorju in Arehu bo v začetku pomladi na voljo ugoden nakup vseh sezonskih smučarskih vozovnic že za naslednjo zimo. Predprodajo za zimo 2024/2025 bo Marprom sicer izpeljal v treh obdobjih, pri čemer se bo prvo obdobje z najnižjimi cenami začelo v soboto, 23. marca, in bo trajalo do nedelje, 7. aprila. V tem času bodo sezonske smučarske vozovnice najcenejše, za odrasle bodo stale 450 evrov, za mladino, študente in seniorje 377 evrov in za otroke ter invalide 251 evrov. V tem času bo letos naprodaj tudi vozovnica Pohorka, ki bo za omenjene kategorije stala 309/262/178 evrov. Prav tako bo po znižanih cenah mogoče kupiti tudi letno vozovnico XL, ki zagotavlja neomejeno uporabo vseh naprav, smučišča in kolesarskega parka.

Blagajna na spodnji postaji Pohorske vzpenjače bo imela v prvem terminu predprodaje določene dni podaljšan delovni čas: in sicer bo od ponedeljka do četrtka odprta med 7. in 15. uro, od petka do nedelje pa med 7. in 17. uro. Vozovnice bo mogoče naročiti tudi na daljavo preko e-naslova info@visitpohorje.si in jih plačati na podlagi prejetega predračuna.

V nadaljnjih predprodajah se bodo cene sezonskih vozovnic nato gibale v skladu s pripravljenimi ceniki 2024/2025, v katerih je bila glede na predhodno sezono, tako Marprom, izvedena le manjša uskladitev cen v skladu s stopnjo inflacije v letu 2023. Novi ceniki so dostopni na uradni spletni strani  smučišča.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta