Zavetišče za živali Maribor: Postanite boter zapuščenim živalim

ŠTR
21.03.2020 04:58

Zaradi razglašene epidemije je tudi Zavetišče za živali Maribor do nadaljnjega zaprto za obiskovalce.
V času uradnih ur lahko pokličete na telefonsko številko 02/480-16-60 ali pišete na info@zavetisce-mb.si.
Za nujne primere poškodovanih, izgubljenih in najdenih živali so dosegljivi na dežurni telefonski številki 031/788-822. Obenem pa spomnimo na njihov projekt Botrstvo na daljavo, pri katerem lahko sodelujejo vsi ljubitelji in lastniki živali.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Dik je v zavetišču od septembra lani.
Zavetišče

Zakaj postati boter? Predvsem zaradi tega, ker imate radi živali, a vam vaš življenjski stil ne dopušča posvojitve, nimate ustreznega prostora ..., vseeno pa bi radi živalim pomagali. Ali pa tudi zato, ker se zavedate, da je oskrba živali povezana z velikimi stroški, in bi radi pomagali. Ne nazadnje vam ni vseeno za živali, ki so v zavetišču že dalj časa in zaradi takšnih ali drugačnih lastnosti nimajo sreče, da bi bile takoj posvojene.
Kako postati boter? Izberete si kosmatinca, ki je v zavetišču že več kot tri mesece. Že sedaj si jih lahko ogledate na njihovi spletni strani https://www.zavetisce-mb.si/ in preberete podrobnosti o botrstvu.
Potem podpišete pogodbo ter jo pošljete v elektronski obliki ali po običajni pošti. Mesečno na transakcijski račun, naveden v pogodbi, nakazujete pred tem izbrani znesek. Ta denar v mariborskem zavetišču porabijo za oskrbo in nego vašega kosmatinca.
Uradne ure imajo od ponedeljka do petka od 9. do 11. ure in od 13. do 15. ure. V Zavetišču za živali Maribor jih veseli, da se vedno več ljudi odloča postati boter njihovim psom. Dodajajo, da je tudi zaradi botrov bivanje psov v zavetišču prijetnejše in udobnejše. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta