Zavod 13 v Mariboru pripravlja poseben koncert za potrebe posebnih otrok

mbk
25.05.2022 02:00

Od prodanih vstopnic gre denar za potrebe posebnih otrok, tokrat za invalidsko vozilo za Tinko

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Za dober namen bo nastopila tudi skupina Koala Voice.
Špela Peruš

Zavod 13, ki skrbi za otroke s posebnimi potrebami in njihove družine, vsako leto pripravi poseben koncert, ki ima tudi dobrodelno noto. Od prodanih vstopnic gre denar za potrebe posebnih otrok, tokrat za invalidsko vozilo za Tinko. Na koncertu, ki bo v soboto, 28. maja, ob 19. uri v Vetrinjskem dvoru bosta za dober namen nastopila skupina Koala Voice ter akustični duo Tone Kregar in Jernej Dirnbek iz skupine Mi2. Ob skupnem druženju bodo tudi podelili nagrado Srce navdiha, ki jo Zavod 13 vsako leto podeljuje srčnim ljudem.

Petra Greiner, direktorica Zavoda 13: "Veseli bomo vsakogar, ki se želi družiti z nami in uživati v odlični glasbi, ob tem pa prispevati še za dober namen. Tokrat bomo izkupiček namenili Tinki, ki potrebuje novo invalidsko vozilo, ki jo bo znalo prepeljati tudi čez zahtevnejše terene in ji bo omogočilo bolj kvalitetno življenje."

Vstopnice (za odrasle 20 evrov, za otroke 10 evrov) lahko kupite preko spleta na e-naslovu info@zavod13.org ali v mariborski fotokopirnici Gallus (nekdanji kino Partizan, Grajska ulica 5) ob ponedeljkih, sredah in petkih do 14. ure. (mbk)

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta