Zdravstveni dom Maribor: Začenja se cepljenje proti gripi v Mariboru in okolici

mbk
19.10.2021 02:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Občani se lahko cepijo po predhodnem naročilu in dogovoru. Foto: Andrej PETELINŠEK
Andrej Petelinšek

V Zdravstvenem domu dr. Adolfa Drolca Maribor so pričeli z naročanjem za cepljenje proti sezonski gripi. Občani se lahko cepijo po predhodnem naročilu in dogovoru. Naročila sprejemajo vsak delovni dan od 7. do 15. ure na telefonski številki 02 22 86 200, nato pritisnete številko 1, ali preko spletne aplikacije prizdravniku.si. Zaradi želje po zvišanju stopnje precepljenosti bo akcija brezplačnega cepljenja proti sezonski gripi potekala v zdravstveni postaji Tabor v soboto, 23. oktobra, od 8. do 19. ure in v soboto, 6. novembra, od 8. do 19. ure.

Za občane občin Rače - Fram, Hoče - Slivnica in Starše bo cepljenje organizirano v soboto, 6. novembra, v zdravstveni postaje Rače. Za cepljenje se je treba naročiti, kar pa bo mogoče od ponedeljka, 18. oktobra, na telefonski številki Karitas Rače 030 643 233, od ponedeljka do petka med 9. in 12. uro.

Za občane občin Ruše, Lovrenc na Pohorju in Selnica ob Dravi bo cepljenje organizirano v soboto, 13. novembra, v Zdravstveni postaji Ruše. Za cepljenje se je treba naročiti, kar bo mogoče od torka, 2. novembra, na telefonski številki Rdečega križa Ruše 041 756 003, od ponedeljka do petka med 9. in 11. uro.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta