Bodoči podjetniki, PONI Podravje pričakuje vašo prijavo še do torka

M. S.
28.05.2022 06:00

Redna zaposlitev zato, da lahko v tem času razvijate svojo poslovno idejo. Kar nekaj uspešnih podjetniških zgodb se je že zgodilo prav s pomočjo te podpore.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Udeleženci v času štirih mesecev, kolikor traja zaposlitev v programu, razvijejo in realizirajo lastno podjetniško idejo.
Andrej Petelinšek

Če imate poslovno idejo in jo nameravate razvijati v okviru projekta, če imate stalno ali začasno prebivališče v eni izmed občin podravske regije, če še niste bili vključeni v katerikoli program Podjetno v svet podjetništva in če imate na dan vključitve v projekt izpolnjene vse pogoje za podpis pogodbe o zaposlitvi, potem se do torka, 31. maja, še lahko prijavite na razpis PONI Podravje. Nova skupina z delom začne 1. septembra letos.

PONI Podravje je model podjetniškega usposabljanja, v okviru katerega udeleženci v času štirih mesecev, kolikor traja zaposlitev v programu, razvijejo in realizirajo lastno podjetniško idejo. To dosežejo skozi celostni program podjetniških usposabljanj, skozi mentorstvo in nudenje vsestranske pomoči udeležencem pri uresničevanju njihovih poslovnih idej.

Udeleženci so za obdobje štirih mesecev zaposlenih pri enem izmed partnerjev projekta PONI Podravje (partnerji so Regionalna razvojna agencija za Podravje - Maribor, Razvojna agencija Slovenske Gorice in Znanstveno-raziskovalno središče Bistra Ptuj). V teh štirih mesecih so udeleženci zaposleni za polni delovni čas, v času zaposlitve pa razvijajo svojo podjetniško idejo.

Kar nekaj podjetniških zgodb se je razvilo prav s pomočjo programa PONI, več informacij pa najdete tukaj.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta