Je Bogatinov zaradi slabih rezultatov vijoličastih res suspendiral svojega pomočnika Šulerja?

M.D.
22.02.2021 13:31
Oliver Bogatinov naj bi suspendiral svojega pomočnika Marka Šulerja, ki je odgovornost za trenutno stanje moštva prevzel nase.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Po slabem začetku spomladanskega dela sezone, ko so vijoličasti igrali neodločeno z Domžalami in Bravom ter izgubili proti Celju, je danes zaokrožila vest, da je športni direktor 15-kratnih slovenskih prvakov suspendiral svojega pomočnika Marka Šulerja. Ta je včeraj za Ekipo odgovornost za trenutno stanje moštva prevzel nase.

Upokojenega nogometaša, dolgoletnega člana Maribora in nekdanjega reprezentanta Slovenije smo poklicali in vprašali, če vest o njegovem suspenzu drži, a nam je odgovoril, da je to vprašanje za Bogatinova. "Ne želim komentirati zadev, ki se dogajajo znotraj družinskih vrat," nam je dejal športni direktor Maribora Oliver Bogatinov in dal vtis, da nemira v Ljudskem vrtu ni.

"Potrebno je nekaj narediti. Takšen kot je trenutno Maribor, ni Maribor, kot bi moral biti. Potrebna je reakcija, danes se je zgodila, zdaj pa bomo videli, kako bo," nam je v kratkem pogovoru dejal Marko Šuler. Korošec je v pogovoru za ekipo večkrat omenil, da bi moral bolj odločno reagirati, ko je videl, kam gredo zadeve v Mariboru. 

Spomnimo, vijoličasti so po jesenskem delu sezone zasedali prvo mesto na lestvici in imeli pred Olimpijo tri točke prednosti, po povratku Šulerja v Ljudski vrt so Mariborčani na treh uradnih tekmah osvojili le dve točki, prvo mesto je Olimpija prevzela že po dveh spomladanskih krogih.

Športni direktor Oliver Bogatinov je za Šport TV kot razloge za neuspešen začetek nadaljevanja sezone navedel težave s koronavirusom med pripravami in številne poškodbe.

Maribor se bo v sredo na Krasu pomeril s Taborom, na zadnjih dveh gostovanjih v Sežani so vijoličasti visoko izgubili. V soboto bo v Ljudskem vrtu večni derbi med Mariborom in Olimpijo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta