Nogometaši, rokometaši, skakalci in Rok Marguč v nasade hmelja

sta, šr
17.04.2020 14:14

Zdaj je čas tudi za vračilo "uslug", športniki, ki jih podpira Pivovarna Laško, bodo naslednji teden pomagali v nasadih v Savinjski dolini.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Celjski deskar bo svojemu sponzorju malce vrnil za podporo. 
Andrej Petelinšek

Težave s sezonskimi delavci iz tujine so privedle do tega, da hmeljarji iščejo pomoč v domačih krogih. Po pozivih kmetijskega ministrstva so se odzvali že mnogi Slovenci, zdaj naj bi priskočili na pomoč tudi športniki. Vsaj tisti, ki jih podpira Pivovarna Laško: nogometaši Maribora, rokometaši Celja, skakalci ...
In cejski deskar alpskega sloga Rok Marguč. "Sprva je bila to bolj šala, toda zdaj se bo to dejansko zgodilo. Naslednji četrtek in petek gremo z zaposlenimi v Braslovče pomagat pri osnovnih delih, da pokažemo solidarnost in se na ta način zahvalimo za podporo. Naše panoge mirujejo, Romuni ne morejo v Slovenijo, zakaj ne bi pokazali, da smo dobri tudi na drugih področjih," je dejal nekdanji svetovni prvak in eden največjih promotorjev pivovarne, ki ta čas sam trenira in čaka, da odprejo avstrijske ledenike za pozno spomladansko smuko. Dobil je pozitivno informacijo, da bodo Kaunertal odprli že v začetku maja, a še ne ve, če samo za Avstrijce ali tudi za druge. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta