(INTERVJU) Lara Erjavec: Kot bi rekli sanitarni inženirji - da je ergonomsko urejeno in ne trpi naša hrbtenica

Tjaša Gajšek Tjaša Gajšek
21.08.2024 06:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Diplomantka sanitarnega inženirstva Lara Erjavec: "Vsa večja podjetja potrebujejo sanitarnega inženirja, pa naj gre za okoljsko, zdravstveno ali živilsko področje."

 
Diplomantka sanitarnega inženirstva Lara Erjavec: "Vsa večja podjetja potrebujejo sanitarnega inženirja, pa naj gre za okoljsko, zdravstveno ali živilsko področje."  
Tjaša Gajšek
V nadaljevanju preberite:

Štiriindvajsetletno Laro Erjavec so na ptujski občini v začetku leta izbrali za najboljšo študentko prve stopnje za študijsko leto 2022/2023. Lani je s povprečno oceno 9,56 diplomirala na Zdravstveni fakulteti Univerze v Ljubljani in pridobila naziv diplomirana sanitarna inženirka, pozornost pa je pritegnila z dvema uspešnima projektoma, ki se ju je lotila med študijem.

"Naziva najboljše študentke sem si želela, ampak sem vedela, da je konkurenca dobrih študentov na Ptuju zelo močna. Da sem bila izbrana, mi pomeni dodatno potrditev," nekdanja ptujska gimnazijka iz Krčevine pri Vurbergu komentira izbor. Dobimo se na Ptuju, doma, kamor se je vrnila po opravljenem magistrskem programu v Ljubljani. Zdaj končuje magistrsko nalogo in pravi, da je pred iskanjem prve zaposlitve razpeta med dvema področjema sanitarnega inženirstva - živilstvom in okoljem. 
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta