Argentinska prva dama brez dlake na jeziku spregovorila o intimnostih z možem: "Ko sva skupaj, je eksplozija"

D.Ži
24.01.2024 11:24

Fatima Florez je ženska brez dlake na jeziku. Zvezdnica televizijskega razvedrila in družbenih omrežij se je v intervjuju spomnila začetkov njune mlade zveze.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fatima Florez je brez dvoma nova muza argentinskih tablidov. 
Profimedia

Fatimi Florez pravijo prva dama Argentine, čeprav v resnici ni poročena z novim predsednikom Javierjem Mileijem. 42-letna igralka in imitatorka je prava zvezda instagrama, razvedrilnih televizijskih oddaj, zdaj pa še politične scene. V intervjuju za Sunday Times je zelo odkrito spregovorila o ljubezni.

"Noro sem zaljubljena vanj, do ušes. Tudi ko sva daleč stran, sva si zelo blizu. In ko sva skupaj, je eksplozija, veste, kaj mislim," je povedala in dodala, da nima nobenih pritožb na svoje ljubezensko življenje.

Javier Milei in Fatima Florez pravita, da sta skupaj zelo srečna.  
Profimedia

O tem, kako vidi prihodnost z argentinskim predsednikom, je dejala: "Ljudje si lahko mislijo, kar hočejo. Resnica je, da sva srečna skupaj. V najin odnos ne vnašava dela, skupni trenutki so namenjeni uživanju. Skupni čas dobro izkoristiva, crkljava se, objemava, povezujeva, pogovarjava o najinih občutkih, čustvenih in duhovnih stvareh."

Njuna zveza je precej sveža, a zdi se, da tudi precej resna. Novi argentinski predsednik je na dan volitev objavil njeno fotografijo, posneto na volišču, in jo označil za svojo ljubezen.

Nova argentinska prva dama pravi, da je ključ do uspešne zveze tudi to, da dela ne nosita domov.  
Profimedia

Poparčkala sta se lani julija. Ko je spoznala Mileija, je bila Fatima še poročena z možem, s katerim je preživela 22 let. Toda ljubezen je zvodenela, mož lepe igralke je postal preteklost, ona pa je javno izrazila podporo novemu partnerju.

Javier Milei in Fatima Florez sta par postala lansko poletje.  
Profimedia

"Začela sva si dopisovati na instagramu, kasneje sva se začela videvati. Vse je prišlo zelo naravno. Malo sva hodila. Bila sem v Urugvaju, delala sem in začela sva si dopisovati," je razkrila, kako se je začela njuna romanca.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta