Težave? Princa Harryja zmotili intimni odnosi Meghan z drugim moškim: "Potreboval bi terapijo z električnim šokom"

A.L.
09.02.2024 10:15

Par, ki kraljevi družini povzroča precej preglavic, se je poročil leta 2018 in takrat se je zdelo, da Harryja nič ne moti, da ima Meghan hollywoodsko preteklost.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Intimni prizori so Harryja očitno vznemirili.
Reuters

Za britansko kraljevo družino je turbolentno obdobje. Medtem ko kralja Karla III. in vojvodinjo Kate pestijo zdravstvene težave, so pod drobnogledom javnosti tudi odnosi med kraljevimi člani. Ali bodo kralj in sinova uspeli zakopati bojno sekiro za zdaj ostaja neznanka. Medtem pa strani rumenih časopisov polnita Harry in Meghan Markle.

Par kraljevi družini povzroča precej preglavic.
Profimedia

Par, ki kraljevi družini povzroča precej preglavic, se je poročil leta 2018 in takrat se je zdelo, da Harryja prav nič ne moti, da ima Meghan hollywoodsko preteklost. A si je kasneje očitno premislil. V svoji knjigi Spare je priznal, da je naredil veliko napako, ko je na spletu poiskal njene intimne prizore, ki jih je s svojim soigralcem odigrala v nadaljevanki Suits. 

"Potreboval bi terapijo z električnim šokom, da bi te podobe odstranil iz svoje glave. Takšnih stvari ne bi želel gledati v živo," je zapisal Harry. 
Profimedia

"Bil sem priča temu, kako sta se s soigralcem predajala strastem v nekakšni pisarni ali konferenčni sobi. Potreboval bi terapijo z električnim šokom, da bi te podobe odstranil iz svoje glave. Takšnih stvari ne bi želel gledati v živo," je zapisal.

Svoje občutke je razkril v knjigi Spare.
Reuters

Intimni prizori so Harryja očitno vznemirili, a morda se bo prav kmalu zgodilo, da bo Meghan znova stopila pred kamere in zaigrala v podobnem prizoru. Serijo Suits naj bi obnovili v novi podobi, Meghan pa naj bi se že pogovarjala z režiserjem, da bi zaigrala v njej. Obstaja celo možnost, da bi serijo tudi režirala. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta