Čudovita pustolovščina: Pahorjev sin pomagal mami uresničiti veliko željo. Skupaj sta odpotovala v zelo posebno državo

D.Ži
01.06.2023 10:50

V deželo pubov, piva in krompirja sta te dni skupaj odpotovala Tanja Pečar in sin Luka, ki je s spletnimi sledilci delil nekaj očarljivih popotniških utrinkov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tanja Pečar si je Irsko že dolgo želela obiskati. 
Tit Košir

Mama je ena sama, poje priljubljena slovenska pesem. Ne vemo, ali je všeč tudi Luki Pečarju Pahorju, vsekakor pa je sin nekdanjega slovenskega predsednika Boruta Pahorja in pravnice Tanje Pečar z mamo zelo povezan. In simpatična dvojica si je te dni privoščila prav posebno pustolovščino, s katere sta se oglasila tudi njegovim spletnim sledilcem. Luka je razkril, da sta z mamo obiskala Irsko. Zelena dežela temnega piva, pubov in krompirja jima je očitno bila zelo všeč, hkrati si je naša bivša prva dama s tem uresničila dolgoletno željo.

"Mams si je dolgo želela obiskati Irsko. Končno?" je zapisal Luka, medtem ko je z mamo poziral pred veličastno sivo stavbo. Skupaj sta pozirala tudi na beli klopi, obiskala prodajalno vinilnih plošč in se dobro vklopila v mestni utrip. Luko so navdušili tudi znameniti Moherski klifi. Ne gre prezreti, kako podoben je skozi leta postal svojemu očetu. 

Nista pa edina popotnika v družini. Te dni je kovčke spakiral tudi Borut Pahor in obiskal Rim, kjer je navijal ob zaključku znamenite dirke Giro d'Italia, na kateri je slavil Primož Roglič. Pri Pahor-Pečarjevih pač nikoli ne vlada dolgčas. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta