Dečka iz kultne serije Alf našli mrtvega na parkirišču

Za.B.
11.07.2024 10:37

V starosti 46 let je umrl igralec Benji Gregory, ki je v seriji Alf igral Briana Tannerja. Njegovo truplo so našli v avtomobilu na parkirišču. Od njega se na družbenih omrežjih poslavljajo številni oboževalci.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Benji Gregory je nastopal v priljubljeni seriji Alf
United Archives/KPA Publicity Stills/Profimedia

Nekdanja otroška zvezda Benji Gregory je bil najbolj znan po vlogi v seriji Alf. Njegova sestra Rebecca je za spletni tabloid TMZ potrdila, da so truplo njenega brata pred približno enim mesecem našli v avtomobilu na parkirišču v Peoriji v ameriški zvezni državi Arizona. 

Pojasnila je, da se je njen brat boril z depresijo, bipolarno motnjo in nespečnostjo, zaradi česar je bil lahko buden tudi po več dni. Njegovi bližnji prijatelji sumijo, da je zaspal v avtomobilu in umrl zaradi vročinskega udara, saj se je preko dneva tedaj živo srebro povzpelo tudi do 42 stopinj Celzija. 

Vzrok smrti še vedno ni bil uradno potrjen, poleg igralčevega trupla pa je bil v avtomobilu tudi njegov pes Hans, ki je tudi poginil. 

Benji Gregory je med letoma 1986 in 1990 nastopal v kultni seriji Alf, po tem pa se je še naprej ukvarjal z igro, a ni imel nobene vidnejše vloge. Leta 2003 se je odločil pridružiti mornarici, nato pa je diplomiral na umetniški akademiji v San Franciscu. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta