Povsem nepričakovano umrl 30-letni zvezdnik priljubljene serije: "Bil je tolažeča rama, najbolj skrben človek na svetu"

D.Ži
07.07.2024 13:21

Mlad, nadarjen, zdrav in srečen v svojem zasebnem življenju. A žal se je njegovo srce ustavilo mnogo prezgodaj.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Igralec Mike Heslin, zvezdnik uspešne serije "Special Ops: Lioness", je minuli torek umrl v starosti 31 let zaradi nenadnega srčnega zastoja. Žalostno novico je na družbenih omrežjih sporočil njegov mož Scotty Dynamo, čigar pravo ime je James Wilson.

"Michael je bil mlad, popolnega zdravja in zdravniki nimajo razlage za to, kar se je zgodilo," je Scotty zapisal v objavi, kjer je delil serijo fotografij iz svojega življenja z njim.

"Michael je bil briljanten, nesebičen, nadarjen in pravi angel varuh. Sam me je spremljal skozi več krogov raka. Bil je prvi človek, ki so ga vsi poklicali, da bi delili z njim dobro novico, bil je popolna oseba, ki si jo poklical, če si potreboval tolažečo ramo ali najboljši nasvet. Bil je resnično najslajši, najbolj skrben človek na svetu. Iz ljudi je izvabljal najboljše," pravi užaloščen soprog, in dodaja, da bo svoje življenje živel njemu v čast.  

Prav nič ni kazalo na to, da se bo nadarjeni in občudovani Mike Heslin tako hitro poslovil. 
Profimedia

"Michael, srečanje s tabo je najboljša stvar, ki se mi je zgodila. Ti si moj svet. Zame si vse. Ko sem začutil, da zadnjič dihaš, se je moje srce zlomilo na milijon koščkov. Če bi imel moč zamenjati s teboj, bi to storil v trenutku, a vsak dan bom živel tebi v čast," pravi mož.

Igralčev mož pravi, da sta razmišljala tudi o tem, da bi si ustvarila družino. 
Profimedia

Razkril je tudi, da sta si želela ustvariti družino. "Še pred enim tednom sva bila v zgodnji fazi ustvarjanja družine in sva redno delila svoja najljubša otroška imena za najine bodoče otroke. Vedno si mi govoril, da čutiš, da ti je usojeno postati oče, in strinjal sem se. Bil bi najbolj popoln oče na svetu, svojega sina bom poimenoval po tebi in upam, da ga bom lahko vzgojil v vsaj pol tako dobrega človeka, kot si bil ti," je poudaril Scotty.

Heslin mu je nekoč zaupal, da bi rad bil darovalec organov, zdaj, z njegovo smrtjo, se bo to tudi uresničilo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta