(FOTO) Čedna brazilska odbojkarica s fotografijami na spletu služi 50-krat več kot z odbojko. Pravi, da ostaja okusna

D.Ži
08.07.2022 10:16

Lepa Key Alves je z leti ugotovila, da vrhunski šport ni najlažja pot do zaslužka. Zdaj svoje čare prodaja na razvpiti spletni platformi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Brazilska odbojkarica Keyla Alves Ramalho, širši javnosti bolj znana kot Key Alves, je velika zvezda družbenih omrežij. Na instagramu ima 2,3 milijona sledilcev, pred kratkim pa je razkrila, da ji največji zaslužek prinašajo družbena omrežja in portal OnlyFans, kjer deli in prodaja svoje fotografije in videe.

"Hočeš ali nočeš, danes mi to prinaša največ denarja. Imam se za športnico, manekenko, vplivnico, poslovno žensko in podjetnico," je v intervjuju za O Globo povedala odbojkarica.

Na omenjeni strani pravi, da deli le fotografije in posnetke, ki bi jih objavili v modnih revijah. Golote ni, poudarja.

"Fotografije, ki jih objavljam na svojem profilu OnlyFans, so nastale ob studijski svetlobi in v profesionalnem okolju. So brez golote ali česa podobnega. Kdor išče na mojem profilu, tega ne bo našel," je povedala.

"Na digitalnih platformah zaslužim približno 50-krat več kot z odbojko. Na OnlyFans še več, ker je mesečna naročnina 16 evrov fiksna," je povedala.

Key igre za ženski odbojkarski klub Osasco Voleibol Clube, ki ima sedež v brazilskem Osascu. Čeprav ima uspešno manekensko kariero, se še vedno vidi predvsem kot profesionalna športnica.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta