(FOTO) Lahko verjamete, da ima legendarna lepotica že 64 let? Po dolgem času se je pokazala v javnosti

D.Ži
23.06.2022 09:40

Michelle Pfeiffer ima enega najbolj prepoznavnih hollywoodskih obrazov. Te dni promovira novo serijo in nas opominja, da je še vedno v vrhunski formi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Michelle Pfeiffer, legendarna ameriška 64-letna igralka, je prišla na londonsko premiero serije "The First Lady" in s svojim videzom zbrane navdušila v črni dolgi oprijeti obleki z izstopajočimi rokavi. Kreacija se je odlično prilegala njeni vitki postavi.

Opravo je dopolnila z zapeljivimi petkami.

Profimedia

Pred tem projektom si je od filmske industrije vzela pet let oddiha, glavni razlog za to pa je bila njena predanost družini in otrokoma.

Profimedia

Nekoč je dejala, da si želi malo zasebnosti, saj ji je slava pri vzgoji Claudie in Johna povzročala veliko težav.

Profimedia

Michelle in mož David E. Kelley sta se iz Los Angelesa preselila v Silicijevo dolino in mnogi so mislili, da se bo igralka upokojila.

Profimedia

Te trditve je ovrgla in dobila glavno vlogo v novi seriji, ki je bila premierno prikazana aprila letos.

Preden je spoznala svojega drugega moža, je imela Michelle več ljubezenskih razmerij, med drugim je hodila z Johnom Malkovichom, Alecom Baldwinom, Valom Kilmerjem, krajšo romanco naj bi imela tudi s Kevinom Costnerjem.

Kljub temu je bila njena prva prava ljubezen ameriški igralec in režiser Peter Horton, z njim je bila poročena med letoma 1981 in 1988.

Profimedia

Ljubezen se je končala po sedmih letih, nekaj let pozneje pa se je igralka poročila z Davidom Kelleyjem, ameriškim televizijskim piscem in producentom.

Profimedia

Njun prvi otrok, hči Claudia, ni njuna biološka hči. Claudia se je rodila leta 1993, Michelle pa je postopek posvojitve začela, še preden je poznala Davida.

Leta 1994 se jima je rodil biološki otrok, sin John. Družina živi zelo zasebno življenje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta