(FOTO) Dekolte na nitki! Samo tanka vrvica je preprečevala, da bi se top razprl in povsem razgalil Rito Ora

D.Ži
24.05.2022 10:05

Povsem jasno je, da modrc ne spada med najbolj priljubljene kose glasbene zvezdnice, ki skrbi, da se njeni spletni sledilci ne dolgočasijo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Pevska zvezdnica Rita Ora je na svojem Instagram profilu objavila fotografijo, na kateri pozira v črnem prosojnem topu z rumenimi detajli, na sredini pa zadevo skupaj drži le tanka vrvica. Drzen kos je nosila brez modrčka in tako zelo samozavestno pokazala enega svojih glavnih atributov, čudovito oprsje, na katerega je zelo ponosna. 

"Najdi svojo luč po dolgem dnevu, to pravim," je pripisala in navdušila svoje spletne sledilce, ki jih je več kot 16 milijonov. "Žariš", "Lepa si", "Je še kdo lepši od tebe?", "Ti si moja luč" je le nekaj navdušenih komentarjev, ki se nabirajo ob objavi. 

Že dolgo je jasno, da Riti modrček ni najljubši kos spodnjega perila, zato pogosto objavlja fotografije, na katerih pozira brez njega. Na milijone ljudi je nad njenim svobodnim pristopom do mode navdušenih. 

31-letna pevka, ki je trenutno del priljubljenega avstralskega talentšova, je nedavno pritegnila pozornost z oprijetimi pajkicami in oprijetim topom, ki prav tako ni veliko prepuščal domišljiji. 

Zadnje čase veliko pozornosti priteguje njena ljubezenska zveza s 15 let mlajšim režiserjem Taikom Waititijem, ki jo je svetu razkrila lansko jesen in tako presenetila oboževalce.

Leta 2018 se je njen izbranec po sedmih letih zakona ločil od žene Chelsee Winstanley, s katero imata 8-letno hčer Te Hinekahu in 5-letno hčerko Matewo Kiritapo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta