(FOTO) Dobri geni: Rosvita Pesek pokazala svojega očeta, ki je že pradedek, in mnogim se zdi, da sta si zelo podobna

D.Ži
30.08.2024 09:33

"Še vedno je korenina," ponosna pravi voditeljica Odmevov, ki se je očetovemu rojstnemu dnevu poklonila na družbenih omrežjih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Rosvita Pesek je na svojega očeta zelo ponosna. Prepričani smo, da tudi on nanjo. 
Robert Balen

Rosvita Pesek ni ena tistih znanih Slovenk, ki svoje življenje nenehno zavijajo v tančico skrivnosti. Poznamo njenega partnerja pa sina, snaho, vsi so medijsko precej izpostavljeni. Vemo tudi, da je že nekaj časa presrečna babica dečku z imenom Mateo. Tokrat je voditeljica Odmevov naredila korak dlje in pokazala še enega družinskega člana, kar je bil prav poseben trenutek. Objavila je fotografijo, na kateri je njen oče, že pradedek.

Pred dnevi je praznoval 83 let, že ob prvem pogledu je povsem jasno, da je gospod še vedno poln mladostne energije, le težko bi mu pripisali, da je že v svojih osemdesetih. "Moj ati je danes praznoval! 83 let. Še vedno je korenina. In želim mu, da bi čim dlje tak tudi ostal," je voditeljica pripisala fotografiji. Navdušeni komentarji in lepe želje ob objavi kar dežujejo, nekateri ugotavljajo, da sta si precej podobna, tudi zaradi iskrivega nasmeha. Pa vse najboljše! 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta