(FOTO) Skrivnostna ugibanja: Helena Blagne v noro izzivalnem bikiniju sporočila, da je nekaj časa ne bomo videli

D.Ži
20.08.2024 11:07

Poletje je za našo pevsko divo običajno zelo delovno, a tokrat si je vzela cel mesec samo zase. Zdi se, da prihaja nekaj odmevnega.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Helena Blagne je v vrhunski formi, a nič ne pride samo od sebe. 
Profimedia

Če obiščete instragramovski profil Helene Blagne, se vam bo hitro zazdelo, da na njem vlada večno poletje. Naša pevska diva rada potuje, zlasti v tople kraje. Obožuje turkizno morje, mehek pesek na plažah in palme, tudi v zimskih mesecih. Poletje je zanjo precej delovno, a tokrat si je nekaj dni vendarle vzela le zase. Že dolgo si je želela doživeti daljši oddih. 

"Ne pomnim, kdaj sem si v času svoje kariere med poletjem vzela več kot mesec dni dopusta. Da sem kao pri miru v miru ... Skratka, jeseni bo potrebno biti v psihični pa tudi fizični kondiciji, kajti takrat se bodo začele intenzivne priprave na 2 velika projekta, ki ju bom realizirala v 2025. Fajn bo! Predvsem vrhunsko," je zapisala Helena in med oboževalci sprožila ugibanja, kaj neki pripravlja, sploh glede na to, da pevka slovi kot velika perfekcionistka.

Ob napovedi dopusta in novih projektov je objavila tudi nekaj zelo poletnih fotografij, s katerimi je svoje sledilce spet spomnila, da je razred zase. Šestdeset let je že dopolnila, a ga ni junaka, ki bi ji ta leta pripisal. Rada pozira tudi brez ličil, v naravni podobi. Zdi se kot deklica. Še posebej veliko pozornosti je tokrat pritegnila fotografija (ena v nizu objavljenih), na kateri se soncu nastavlja v belem bikiniju.

Disciplina in zdrav življenjski slog sta naredila svoje. Helena je v zares vrhunski formi, ki ji jo zavidajo tudi desetletja mlajše. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta