(FOTO) Elizabeth Hurley je izdala recept za popolno postavo po 50. letu. In povedala je nekaj nepričakovanega ...

A.L.
10.05.2022 11:00

Če se sprašujete, kakšen je njen recept za popolno telo, to zdaj ni več skrivnost. Tukaj je odgovor ...

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

56-letna Elizabeth Hurley velja za vsestransko žensko. Poleg tega, da je igralka, ima tudi naziv mame, modela in oblikovalke kopalk. Zdaj je na svojem Instagram profilu delila fotografijo, na kateri je očitno, kako uživa v poležavanju ob robu bazena s pogledom na morje. Oblečena je bila v črne dvodelne kopalke, ki so zelo verjetno iz katere od njenih kolekcij.

Pod fotografijo se je usul plaz komplimentov, ki jih je Hurleyjeva že dobro vajena. Zelo rada namreč pozira tako, da sledilcem pokaže veliko gole kože, ti pa ji vsakič znova sporočijo, da je videti vrhunsko. Zvezdnica dokazuje, da leta niso ovira za izklesano telo.   

In če se sprašujete, kakšen je njen recept za popolno telo, to zdaj ni več skrivnost. "Rada delam na svojem vrtu in pogosto sprehajam svoje pse. Ne telovadim, vendar ne morem dolgo sedeti pri miru. Pravzaprav jem veliko, a zelo malo nezdrave ali predelane hrane in ne pijem veliko alkohola.Trudim se jesti veliko zelenjave in nikoli ne jem med obroki," priznava Elizabeth Hurley.

Pravi, da danes je več kot nekoč, ljudem pa polaga na srce, naj se izogibajo sladkim gaziranim pijačam. "Pijte jih enkrat mesečno. Življenje je prekratko, da bi bili na super strogi dieti." In njena slabost? "Arašidovo maslo. Če je v hiši, bom vtaknila prst v kozarec vsakič, ko bom šla mimo."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta