(FOTO) Ga še prepoznate? Lepi Brandon z Beverly Hillsa je danes star 54 let, njegovo življenje je bilo nekoč kaotično

D.Ži
15.04.2024 11:30

Leta tečejo, gubice prihajajo, a žareče iskrice v očeh in širok nasmeh ostajajo. Po dolgem času se je te dni v javnosti spet pokazal nepozabni Jason Priestley.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Brenda in Brandon Walsh, nepozabna brat in sestra z Beverly Hillsa 90210, v resnici pa Shannen Doherty in Jason Priestley. 
Profimedia

Tisti, ki ste doživeli 90-a, se zagotovo še dobro spomnite serije Beverly Hills 90210, ki je bila v tem desetletju prava televizijska senzacija. Eden njenih najbolj opaznih zvezdnikov je bil Jason Priestley, igralec, ki je upodabljal Brandona in postal tiha obsesija najstnic po vsem svetu.

Jason Priestley je veljal za učbeniški primer "šminkerja" iz 90-ih.  
Profimedia

Kanadski igralec je v uspešni seriji igral 10 let, z igralstvom pa je nadaljeval tudi po njenem koncu leta 2010, vendar mu nikoli ni uspelo preseči uspeha, ki ga je dosegel v 90-ih.

S svojim deškim videzom in prijaznim pogledom je osvojil na milijone src po svetu.  
Profimedia

Te dni se je po dolgem času pojavil v javnosti, pokazal se je na dogodku Cannes Series Pink Carpet, ki običajno poteka v sklopu prestižnega filmskega festivala. Danes 54-letni Jason je nasmejan in dobre volje poziral fotografom.

Shannen Doherty in Jason Priestley v seriji Beverly Hills 90210. Ona se danes bori z rakom.  
Profimedia

Številni oboževalci so ugotovili, da se od vrhunca slave ni prav zelo spremenil. Igralec je z vlogo Brandona osvojil dve nominaciji za zlati globus, v seriji pa se je preizkusil tudi kot režiser in se podpisal pod kar 15 epizod.

Nasmejan Jason Priestley se je te dni spet pokazal v javnosti.  
Profimedia

V devetdesetih je Priestley pritegoval pozornost javnosti tudi s svojim burnim zasebnim življenjem. Leta 1998 je s svojim porschejem trčil v telefonski steber v Hollywoodu in bil aretiran zaradi vožnje pod vplivom alkohola.

Gubice so tukaj, a Jason Priestley ostaja šarmanten.  
Profimedia

Štiri leta pozneje se je med dirko z avtomobilom zaletel v zid in utrpel hude poškodbe, od katerih si je pozneje sicer povsem opomogel.

Na rožnati preprogi v Cannesu je kar žarel.  
Profimedia

Od leta 2005 je poročen z vizažistko Naomi Lowde-Priestley, skupaj pa imata 16-letno hčer Avo in 14-letnega sina Dashiella.

Jason Priestley je svoj čas pozornost pritegoval tudi s svojim burnim zasebnim življenjem.  
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta