(FOTO) Kako je postaven! Tjaša Železnik končno pokazala moškega, ki je osvojil njeno srce. In povsem jasno je, zakaj ...

D.Ži
30.08.2024 09:53

O svoji zasebnosti priljubljena igralka skoraj nikoli ne razpravlja, a svojo hčerko je že pokazala, tokrat pa je šla še korak dlje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tjaša Železnik svojo zasebnost skrbno varuje. 
Tomo Jeseničnik

Če te dni preklapljate med televizijskimi kanali, jo še vedno lahko vidite v vlogi, po kateri si jo je slovenska javnost najbolj zapomnila. Tjaša Železnik je igrala Ano v kultni seriji TV Dober dan, kasneje pa seveda nanizala nešteto resnejših gledaliških, pa tudi filmskih vlog, velik uspeh je doživela tudi serija Ja, chef, v kateri igra Marjeto, sicer pa je Tjaša članica igralskega ansambla Mestnega gledališča ljubljanskega, med letoma 2003 in 2007 je bila zaposlena v SLG Celje, leta 2003 je vodila celo podelitev viktorjev. 

O njenem zasebnem življenju pa ne vemo prav veliko, tu in tam svoje sledilce preseneti le s kakšno ljubko fotografijo, na kateri jo vidimo s hčerko. Skupaj radi uživata v naravi, si privoščita kak izlet, obe sta tudi goreči knjigoljubki. 

Tjašino ljubezensko življenje je popolna neznanka, a droben košček je pred dnevi vendarle razkrila, saj je objavila fotografijo s svojim partnerjem. Žal njegovega obraza ne vidimo, je pa že na prvi pogled jasno, da gre za zelo fit in postavnega moškega. Skopa je igralka bila tudi v opisu fotografije. Napisala je le: "Midva." 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta