(FOTO) Kako je to mogoče? Saša Lendero povedala, koliko je v resnici stara, in ljudje so povsem navdušeni

D.Ži
07.08.2024 10:37

Na prvi pogled je nemogoče oceniti, koliko let šteje naša priljubljena pevka, saj se že desetletja zdi, da se ne spreminja. Tokrat je svoj "emšo" razkrila kar sama.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pa kaj, če ji ljubezen trenutno ni naklonjena. Mladostna Saška ostaja zaljubljena v življenje.
Arhiv Tv3

Morda trenutno res nima sreče v ljubezni, a ... kaj pa ji manjka? Ljubezen v življenje vstopa v različnih oblikah in prav zagotovo je v njenem življenju veliko ljudi, ki jo imajo brezpogojno radi, pa naj gre za hči, prijatelje, svojce ali oboževalce. Prav zato kar žari od pozitivne energije in pričakovanja vsega novega. A 6. avgust je Saša Lendero, naša priljubljena pevka, pričakovala s prav posebnimi občutki, saj je na ta dan dopolnila 51 let. Levinja torej ni samo v svoji veliki glasbeni uspešnici, temveč tudi po nebesnem znamenju. In videti je čudovito. 

Rojstni dan je Saška očitno pričakala na morju, od koder je s svojimi spletnimi sledilci delila fotografijo, na kateri nazdravlja s kozarcem rdečega vina roki. "Hvaležna za vseh 51 let na tem svetu! ... in tudi vam, ki ste del mojega sveta!" je zapisala. Oglasilo se je tudi veliko njenih estradnih kolegov, ki ji želijo vse najboljše. 

Zadnje leto smo o Saški večinoma brali v povezavi z razpadlim zakonom z Miho Hercogom, s katerim ostaja v dobrih prijateljskih in poslovnih odnosih. Neuradno naj bi ji vmes po vodi splavala še ena zveza, česar ni komentirala, a zdi se, da Saška ostaja zaljubljena v življenje. Pa vse najboljše! 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta