(FOTO) Kdo je 40-letni Akala, lepotec, ki naj bi bil novi fant Angeline Jolie?

D.Ži
02.01.2024 11:21

Skupaj sta obiskala restavracijo v Milanu in še nekaj drugih lokacij. Zdi se, da je hollywoodska zvezdnica spet našla srečo v ljubezni.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Je Angelina Jolie končno našla novo srečo v ljubezni? 
Profimedia

Potem ko so Angelino Jolie (48) večkrat opazili v družbi britanskega reperja Kingsleeja Jamesa McLeana Daleyja, bolj znanega kot Akala, so se kmalu sprožile govorice, da sta v zvezi.

Akala je izjemno čeden in galanten. Bila bi res lep par.  
Profimedia

40-letni Akala je reper, pisatelj in aktivist. Leta 2006 je bil na podelitvi nagrad MOBO (letna nagrada Združenega kraljestva, ki se podeljuje za dosežke v "glasbi črnskega izvora", vključno s hip hopom, grimeom, UK Drillom, R&B, soulom, reggaejem, džezom, gospelom in afriško glasbo). Poleg tega je bil Akala uvrščen na letni seznam Power 100 najvplivnejših ljudi afriškega ali afriško-karibskega porekla v Združenem kraljestvu.

Dvojico so skupaj že večkrat opazili v javnosti. 
Profimedia

Akala se je z glasbo začel ukvarjati leta 2003, tri leta kasneje pa je izdal svoj prvi album "It's Not a Rumour". Le štiri leta pozneje je reper izdal svoj drugi album "Freedom Lasso", leta 2010 pa še tretjega.

Angelina in Akala sta skupaj obiskala tudi restavracijo v Milanu. 
Profimedia

Leta 2018 je Akala izdal knjigo z naslovom "Natives: Race and Class in the Ruins of Empire", ki je delno biografija in delno razprava o rasi in razredu.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta